Priser og tilskud 2023

Hedehusene Fodterapi er byens eneste fodterapi, der yder tilskud. Henviste patienter har derfor mulighed for at få tilskud til fodbehandling.

Elektronisk henvisning skal være sendt fra egen læge før behandlingsdagen, så trækker vi tilskuddet fra med det samme.  

For henviste patienter gælder priser fastsat i overenskomsten med Region Hovedstaden.

Vi modtager betaling med Dankort og kontanter.

Prisændringer årligt ca. 2%.

Nye patienter, tillægspris80,00kr.
Klassisk behandling495,00kr.
Kompliceret behandling575,00kr.
Luksusbehandling, tillægspris120,00kr.
Delbehandling425,00kr.
Forundersøgelse til fremstilling af indlæg
Ved bestilling af indlæg refunderes dette beløb.
499,00kr.
Udeblivelse fra aftalt behandling495,00kr.

Se under behandlinger, for beskrivelse af de enkelte behandlinger.

Gavekort

Du kan købe gavekort til alle fodbehandlinger. Gavekortet er gyldigt i 1 år. Gavekort kan bestilles ved at skrive en mail til info@hedehusenefodterapi.dk, ringe på 46 56 19 85 eller ved personligt fremmøde. Beløbets størrelse bestemmer du naturligvis selv. 
Ønskes gavekortet tilsendt, sker det med Post Danmark. Til prisen tillægges et portogebyr på 29 kr. Fakturaen vedlægges og gavekortet er først gyldigt, når fakturaen er betalt.

Hvem har mulighed for at få tilskud fra den offentlige sygesikring?

Vi behandler patienter, der er henvist af egen læge, diabetesambulatorier og hospitaler. Vi behandler patienter, der er henvist pga. diabetes, leddegigt, psoriasis gigt, nedgroet negle samt arvæv. 

 • Diabetes
  Patienter med diabetes har mulighed for at få tilskud. Ved første behandling hos os oprettes en journal, hvor vi indsamler informationer om øvrige sygdomme og evt. forbrug af medicin.
  Ved første behandling vil der blive udarbejdet en fodstatus. I denne status måler vi og undersøger for nerveforstyrrelser i fødderne. Hvis der er tegn på neuropati, diagnosticeres dette i klinikken. Status med informationerne sendes til egen læge. Denne første behandling koster 410 kr. og er udelukkende egenbetaling.
  Herefter tilrettelægges behandlingen. Fremover betaler den offentlige sygesikring 50% af udgifterne til fodterapi. Tilskuddet bliver fratrukket prisen, således at det kun er egenbetalingen, der betales i klinikken.
 • Leddegigt
  Har du leddegigt kan du med en henvisning fra din egen læge få tilskud til fodterapi. Den offentlige sygesikring yder 50% i tilskud af det samlede beløb. Du betaler det resterende beløb i klinikken.
 • Nedgroede negle
  Har du nedgroede negle kan du med en henvisning fra egen læge få tilskud til bøjlebehandling. Prisen på en bøjlebehandling afhænger af, hvor mange bøjler du har brug for. Den offentlige sygesikring betaler 40% af dette beløb. Du betaler det resterende beløb i klinikken.
 • Arvæv
  Har du arvæv grundet radiumbehandling, kan du med en henvisning fra din egen læge få tilskud til fodterapi. Behandlingen består af beskæring af arvæv.

Yderligere muligheder for tilskud

 • Helbredstilskud
  Er du folkepensionist, kan du søge kommunen om et helbredstilskud, som giver økonomisk støtte til fodterapi. Støtten bevilliges ud fra kommunens vurdering af din økonomi. Du skal selv indhente tilskuddet hos kommunen.
 • Medlem af Sygeforsikringen Danmark
  Hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark i gruppe 1 eller 2, får du tilskud pr. behandling og bøjlebehandling. Er du i gruppe 1, 2 eller 5, kan du desuden få tilskud til fodindlæg. Se takster for dette på sygeforsikring.dk.

Har du spørgsmål til tilskud, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 46 56 19 85 eller spørge i klinikken.

Åbningstider

Mandag 7:00 – 17:00
Tirsdag 6:00 – 17:00
Onsdag 7:00 – 16.00
Torsdag 7:00 – 15:00
Fredag 6:00 – 16:00

Åbningstiderne er vejledende, da vi har konsultation efter aftale.

Klinikken holder lukket alle helligdage.

Tlf. 46 56 19 85

Afbud

Afbud skal afgives dagen før senest kl. 16. Afbud skal ske via info@hedehusenefodterapi.dk, opkald eller på telefonsvaren på 46 56 19 85.

Obs! Vi kan ikke modtage dit afbud på sms.

Ved afbud samme dag tillægges et gebyr på 270 kr.

Ved udeblivelse fra aftalt behandling betales fuld pris.

Kontakt

Du er velkommen til at ringe eller skrive til os.

Vi glæder os til at se dig og dine fødder.

Hedehusene Fodterapi /v Mie Hampen
Hovedgaden 496 (Indgang i gården bag Anytime)
2640 Hedehusene
Tlf. 46 56 19 85
Mail: info@hedehusenefodterapi.dk