Om os

Professionel tilgang og faglig sparring er selve essensen af Hedehusene Fodterapi. Vi yder en personlig, nærværende og individuel behandling. Hos os er du i centrum.

Maria Nørgaard
Statsautoriseret fodterapeut
Iben Lykke Jørgensen
Statsautoriseret fodterapeut
Betina Sølling Hansen
Statsautoriseret fodterapeut
Trine Perhson
Statsautoriseret fodterapeut
Mie Hampen
Statsautoriseret fodterapeut

Statsaut. Fodterapeut Maria Nørgaard:
Maria bor på Stevns med sin mand og to børn. Maria har været indlejer i klinikken siden juni 2012. Maria har været fodterapeut siden 1999.

Statsaut. Fodterapeut Trine Perhson,

Trine bor i Sengeløse med sin mand og to store børn. Trine har været indlejer i klinikken siden juli 2013, hvor hun blev færdiguddannet.

Statsaut. Fodterapeut Iben Lykke Jørgensen

Iben bor i Hundested med sin mand og to voksne sønner. Iben har været indlejer i klinikken siden september 2011, hvor hun blev færdiguddannet.

Statsaut. Fodterapeut Betina Sølling Hansen

Betina bor i Ringsted med sin mand og datter. Betina er to dage om ugen på Køge Sygehus i Diabetesambulatoriet, hvor hun behandler og fremstiller indlæg til primært diabetespatienter. Betina blev færdiguddannet i 1980.

Statsaut. Fodterapeut Mie Hampen, klinikejer af Hedehusene Fodterapi og Næstved Fodterapi

Mie bor i Sandved med sin mand og 2 børn. Mie har været klinikindehaver i Hedehusene Fodterapi siden 2007, hvor hun blev færdiguddannet fodterapeut. Hun har desuden været klinikindehaver af Næstved Fodterapi siden 2016. Mie har klinisk erfaring som social- og sundhedsassistent og har arbejdet på ortopædkirurgisk afdeling på Glostrup hospital.

Historien bag Hedehusene Fodterapi

Hedehusene Fodklinik blev stiftet i 1946 af autoriseret fodplejer Inga Hansen. Klinikken har i over 80 år ligget på Thorstensvej 8.

Som fodterapeut så Inga dagligt konsekvensen af forkert fodtøj og begyndte også at sælge sko i klinikken. På få år voksede skosalget og førte til etablering af en selvstændig skoforretning i Hedehusene, som Inga drev sideløbende med sin fodklinik. Senere solgte Inga skoforretningen og fortsatte med at drive fodklinik indtil hun gik på pension efter 40 års virke.

I 1986 overtog Lis Hjort klinikken, der stadig lå i Ingas hus på Thorstensvej. Herfra drev Lis klinikken i 2 år, hvorefter hun flyttede klinikken til mere rummelige lokaler på Hovedgaden 510. Samtidig skiftede klinikken navn til Klinik for Fodterapi.

Lokalerne krævede en omfattende ombygning og istandsættelse, så den kunne fungere med tre travle fodterapeuter på samme tid. Efter 21 års virke i klinikken besluttede Lis Hjort at skifte karriere. Hun begyndte på universitetet for at læse portugisisk og blive tolk. Hun bor nu i Mozambique, hvor hun er udstationeret som tolk.

Stafetten blev givet videre til mig i september 2007. Lis og jeg kendte hinanden fra Sengeløse Plejecenter, hvor jeg arbejdede som social- og sundhedsassistent. Jeg kiggede altid Lis over skuldrene og spurgte meget ind til uddannelsen, og Lis gav mig en masse viden.

Jeg gik i gang med uddannelsen, og da jeg blev færdiguddannet som fodterapeut blev jeg kontaktet af Lis, som manglede en fodterapeut i klinikken. Vi talte sammen i telefonen en aften, hvor Lis fortalte, at hun ville sælge klinikken. Jeg var så heldig at få lov til at købe klinikken, og det er nu 15 år siden. Klinikken og jeg regner med en fremtid sammen i mange år frem.

// Mie Hampen

Åbningstider

Mandag 7:00 – 17:00
Tirsdag 6:00 – 17:00
Onsdag 7:00 – 16.00
Torsdag 7:00 – 15:00
Fredag 6:00 – 16:00

Åbningstiderne er vejledende, da vi har konsultation efter aftale.

Klinikken holder lukket alle helligdage.

Tlf. 46 56 19 85

Afbud

Afbud skal afgives dagen før senest kl. 16. Afbud skal ske via info@hedehusenefodterapi.dk, opkald eller på telefonsvaren på 46 56 19 85.

Obs! Vi kan ikke modtage dit afbud på sms.

Ved afbud samme dag tillægges et gebyr på 270 kr.

Ved udeblivelse fra aftalt behandling betales fuld pris.

Kontakt

Du er velkommen til at ringe eller skrive til os.

Vi glæder os til at se dig og dine fødder.

Hedehusene Fodterapi /v Mie Hampen
Hovedgaden 496 (Indgang i gården bag Anytime)
2640 Hedehusene
Tlf. 46 56 19 85
Mail: info@hedehusenefodterapi.dk