Priser og tilskud 2020

Henviste patienter har mulighed for at få tilskud.

Elektronisk henvisning skal være sendt fra egen læge, før behandlingsdagen. Så trækker vi tilskuddet fra med det samme.  

Henviste patienter, priser efter gældende takster ifølge overenskomsten. 

Vi tager imod Dankort og kontanter. 

Pris ændringer årligt i 1. Februar.  

Nye patienter 540,00 DKK
Kompliceret fodbehandling 540,00 DKK
Almindelig fodbehandling 460,00 DKK
Delbehandling 340,00 DKK
Ledundersøgelse før fremstilling af indlæg 380,00 DKK
Udeblivelse fra aftalt behandling 460.00 DKK

 Se under behandlinger, for uddybelse af de enkelte behandlinger.

Gavekort

Du kan købe gavekort til alle fodbehandlinger, du bestemmer selv beløbets størrelse, gavekortet kan benyttes 5 år frem, Der er mulighed for at få tilsendt et gavekort (via postdanmark porto 29 DKK), vi vedlægger en faktura som skal betales før gavekortet er gyldigt. Gavekort kan bestilles via mail telefon eller ved personligt fremmøde. beløbets størrelse bestemmer du selv. 

Hvem har mulighed for at få tilskud fra den offentlige sygsikring?

De patienter, der har mulighed for at få tilskud til en behandling hos os, er henviste patienter fra egen læge, diabetes abulatorier og Hospitaler. Henvisningerne er til diabetes, leddegigt psoriasis gigt, nedgroet negle og arvæv. 

 • Diabetespatienter
  Diabetespatienter har mulighed for at få tilskud. Ved første behandling hos os skal der laves en journal, da vi er underlagt Styrelsen for Patientsikkerhed, her indsamler vi informationer om øvrige sygdomme og evt. medicin. Ved første behandling vil der blive lavet en fodstatus, i denne status måler vi og undersøger for nerveforstyrrelser i fødderne, hvis der ses tegn på neuropati, diganosticeres dette i klinikken og status med informationerne sendes til egen læge, så læge og fodterapeut kan arbejde tværfagligt for at undgå senkomplikationer til diabetes som sår og yderligere nerveskader. Behandling laves udfra de undersøgelser der er blevet lavet og antal behandlinger med tilskud og hvor mange behandlinger pr år der er behov for vil blive aftalt her. Herefter betaler den offentlige sygesikring 50% af beløbet. Tilskuddet bliver trukket i klinikken, og din egenbetaling er derfor 50% som betales i klininkken, ved en nyhenvis patient er prisen for journal, status og behandling første gang i følge overenskomsten en egen betaling på ca. 405 DKK
 • Leddegigtspatienter
  Patienter med leddegigt kan via en henvisning fra egen læge få tilskud til fodterapi. Den offentlige sygesikring betaler ca 50% af det samlede beløb, din egen betaling vil være 50% som betales i klinikken.
 • Bøjlebehandling
  Har du nedgroede negle, skal du kontakte din egen læge og få en elektronisk henvisning. Prisen på en bøjlebehandling afhænger af, om du skal have en eller flere bøjler på. Den offentlige sygesikring betaler 40% af dette beløb. Du kan altid spørge din behandler, hvor meget din egenbetaling bliver. eller se overenskomsp priser i linket. 
 • Arvævspatienter
  Har du arvæv grundet radiumbehandling, kan du få tilskud til fodterapi til beskæring af arvæv. 
 • Henvisning fra egen læge. Behandlingen med radium var en fejlbehandling af fodvorter i 1930' erne, og derfor gives der tilskud til behandling af men.
 • Medlem af Danmark
  Hvis du er medlem af sygesikringen Danmark i gruppe 1 eller 2 får du tilskud pr. behandling og bøjlebehandling. Er du i gruppe 1, 2 eller 5 kan du også få tilskud til fodindlæg. Se takster for dette på www.danmark.dk.
 • Helbredstilskud
  Er du folkepensionist, kan du søge kommunen om økonomisk hjælp. Dette er et helbredstilskud, som du søger om ved at oplyse dine økonomiske midler. Ud fra det vurderes, om der er et behov for hjælp til fodterapi. Du skal selv indhente tilskudet fra kommunen ved at sende kviteringen til kommunen.

Har du spørgsmål til tilskud, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 46561985 eller spørge i klinikken.

Kontakt

Du er velkommen til at ringe 46561985 eller skrive til os.

Vi glæder os til at se dig og dine fødder.

Hedehusene Fodterapi /v Mie Hampen
Hovedgaden 496 (indgang i gården bag Anytime)
2640 Hedehusene 
Tlf. 46561985
Mail: info@hedehusenefodterapi.dk