Om os

Hos os er en professionel tilgang og faglig sparring selve kernen i klinikken, denne kerne skal balanceres med en personlig tilgang, så der skabes de bedst mulige rammer for både patienter, kunder og fodterapeuter. Derfor sørger vi i Hedehusene fodterapi for altid at arbejde med nærvær og individuel behandling, med tid til den enkelte og at alle får en professionel behandling. Hos os er du i centrum. 

Maria Nørgaard
Statsautoriseret fodterapeut
·
Betina Sølling Hansen
Statsautoriseret fodterapeut
·
Trine Perhson
Statsautoriseret fodterapeut
·
Mie Hampen
Statsautoriseret fodterapeut
·
Iben Lykke Jørgensen
Statsautoriseret fodterapeut
·

Statsaut. Fodterapeut Maria Nørgaard:
Maria bor på Stevns med sin mand og to børn. Maria har været indlejer i klinikken siden juni 2012. Maria har været fodterapeut siden 1999.

Statsaut. Fodterapeut Trine Perhson,

Trine bor i Sengeløse sammen med sin mand og to store børn. Trine har været indlejer i klinikken siden juli 2013 hvor hun blev uddannet.

Statsaut. Fodterapeut Iben Lykke Jørgensen

Iben bor i Hundested sammen med sin mand og to voksne sønner. Iben har været indlejer i klinikken siden sep. 2011 hvor hun blev uddannet.

Statsaut. Fodterapeut Betina Sølling Hansen

Betina bor i Ringsted med sin mand og datter. Betina kommer fra Fløng Klinik for Fodterapi og er startet hos os som indlejer i forbindelse med, at vi er flyttet til nye lokaler. Betina er to dage om ugen på Køge Sygehus i diabetesambulatoriet, hvor hun har behandling og fremstilling af indlæg til diabetespatienter og andre patientgrupper med sår eller risiko for fodsår. Betina har været uddannnet siden 1980

Statsaut. Fodterapeut Mie Hampen, klinikejer af Hedehusene Fodterapi og Næstved Fodterapi

Mie bor i Sandved og er gift med Kristian. De bor sammen med deres to børn. Mie har været klinikindehaver i Hedehusene siden 2007 hvor hun blev uddannet fodterapeut og har været klinik indehaver af Næstved Fodterapi siden 2016 Mie er uddannet so.su. hj. og so.su. ass. og har arbejdet på ortopædkirurgisk afd. i Glostrup hospital.

Historien bag Hedehusene Fodterapi

Hedehusene Fodklinik blev stiftet i 1946 af autoriseret fodplejer Inga Hansen, har i mange år ligget på Thorstensvej 8.

Som fodterapeut så Inga dagligt konsekvensen af forkert fodtøj og begyndte derfor med skosalg fra klinikken. På få år voksede skosalget og førte til etableringen af en selvstændig skoforretning i Hedehusene, som Inga drev sideløbende med sin fodklinik. Senere solgte Inga skoforretningen og fortsatte med at drive fodklinik, lige ind til helbredet tvang hende på pension efter 40 års virke.

I 1986 overtog Lis Hjort klinikken, der stadig lå i Ingas hus på Thorstensvej. Herfra drev Lis klinikken i 2 år, hvorefter hun flyttede klinikken til mere rummelige lokaler på Hovedgaden 510. Samtidig skiftede klinikken navn til Klinik for Fodterapi.

Lokalerne krævede en omfattende ombygning og istandsættelse, men blev fornuftigt indrettet, så den kunne fungere med tre travle fodterapeuter på en gang. Efter 21 års virke i klinikken besluttede Lis Hjort at lave et karriereskift og begyndte på universitetet for at læse portugisisk og blive tolk. Hun bor nu i Afrika, nærmere bestemt Mozambique, hvor hun er udstationeret som tolk.

Stafetten blev givet videre til mig september 2007. Lis og jeg kendte hinanden fra Sengeløse Plejecenter, hvor jeg arbejde som social- og sundhedsassistent. Jeg kiggede altid Lis over skuldrene og spurgte meget ind til uddannelsen, og Lis fortalte.

Jeg gik i gang med uddannelsen, og da jeg var færdiguddannet fodterapeut blev jeg kontaktet af Lis, som manglede en fodterapeut i klinikken. Vi talte sammen i telefonen en aften, hvor Lis fortalte, at hun ville sælge. Jeg var heldig at få lov til at købe klinikken. Det er nu 13 siden. Klinikken og jeg regner med en fremtid sammen i mange år frem.

// Mie Hampen

 

Kontakt

Du er velkommen til at ringe 46561985 eller skrive til os.

Vi glæder os til at se dig og dine fødder.

Hedehusene Fodterapi /v Mie Hampen
Hovedgaden 496 (indgang i gården bag Anytime)
2640 Hedehusene 
Tlf. 46561985
Mail: info@hedehusenefodterapi.dk