Behandlinger

Nye patienter

Alle nye kunder/patienter skal have optaget journal ved første behandling. Vi er underlagt Styrelsen for Patientsikkerhed, og har derfor journalpligt. Det er din sikkerhed for at du får den behandling, der er bedst egnet til dig, dine behov og dine fødder. Pris 80 kr. 

Klassisk fodbehandling/almindelig behandling Negle klippes, tilrettes, renses op og fræses/slibes, Hård hud og evt. ligtorn beskæres og slibes. Behandlingen afsluttes med en let massage med en creme tilpasset hudens behov. Pris 460 kr. 

Kompliceret fodbehandling, som en klassisk fod-behandling, men anbefales til dig med meget hård hud, dybe hælrevner, mange ligtorne eller har negle som er fortykket eller deforme. Pris 540 kr. 

Delbehandling: Denne behandling tilbydes, hvis der blot er behov for at behandle et specifikt problem eller område. Det kunne f.eks. være at få fjernet en smertefuld ligtorn, beskåret hælrevner eller behandling af nedgroet negl m.m. Pris 340 kr. 

Luksusbehandling, til dig som gerne vil have lidt ekstra. Luksusbehandling indeholder Fodbad, fodscrub & massage i forbindelse med behandling klassiskfodbehandling eller kompliceret fodbehandling. Ønsker du en luksusbehandling, skal du gøre opmærksom på dette ved bestilling af tiden. Pris 100 kr.

Forundersøgelse til indlægsfremstilling, en ledundersøgelse fortages for at kunne vurdere om de involverede led skal aflastes eller korrigeres. Pris 340 kr. 

Fremstilling af individuelt indlæg dit indlæg opbygges på baggrund af led undersøgelse. Priser fra 1200 kr.

Konsultation ved f.eks. vejledning i fodøvelser, vejledning i valg af sko osv. Pris 240 kr. 

Behandling ved læge henvisning, se overenskomst under priser. 

Hjemmebehandling Kontakt Cherie Schøtz-Pedersen på telefon 40924832 

Kontakt

Du er velkommen til at ringe 46561985 eller skrive til os.

Vi glæder os til at se dig og dine fødder.

Hedehusene Fodterapi /v Mie Hampen
Hovedgaden 496 (indgang i gården bag Anytime)
2640 Hedehusene 
Tlf. 46561985
Mail: info@hedehusenefodterapi.dk